tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kotivedet lähestyvät

Kylmäpihlajasta suunnattiin Karhunmöljään, mikä on Merikarhusatama Vuosnaisten luoteispuolella. Silloinkin saatiin hyvä tovi purjehdittua. Möljästä matka jatkui kohti Käldingeharua, minne kippari itsensä kutsututti. Tämä väli saatiin purjehtia kokonaan, mikä oli harvoja purjehduspäiviä tällä reissulla. Nauvon lossilta eteenpäin vielä kiusattiin yhtä X.ää, joka kyllä sitten meille näytti kaapin paikan.

Matkan aikana huomasimme kauhuksemme, että venäläiset aikovat vallata saaristomeren. Vastaan tuli yksi tukialus ja yli kymmenen pienempää alusta. Jussi kyllä epäili, että he ovat lähteneet pakoon pakotteita.

Käldingeharussa yritimme sitten rekrytoida uutta ruorimiestä, mutta palkkaneuvottelut eivät tuottaneet tulosta, joten vanha miehistö jatkaa.


Ja sitten vielä levätilanteesta. Kylmäpihlajasta Karhunmöljän kautta Käldingeharuun Nauvon lossin kautta emme havainneet kiinteitä levälauttoja, mutta joka paikassa oli vedessä ainakin jossain määrin levää. Uimassa kuitenkin on käyty levästä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti