lauantai 31. elokuuta 2013

Home Sweet Home

Eilen perjantai-iltapäivänä saavuttiin kotisatamaan Ranmarinaan. Matkalla oltiin tasan 100 vuorokautta ja maileja kertyi lokin mukaan 3092. Matkaan veneellä osallistui 22 henkilöä. Hienoja uusia paikkoja tuli nähtyä ja paljon tuli koettua.
 
Vastoinkäymisiltäkään ei vältytty, mutta ne olivat aika pieniä. Lyse-vuonossa vaurioitui katamaraanin synnyttämässä aallokossa mantookitolppa ja jo melkein kotiportilla herpaantui tarkkaavaisuus navigoinnissa niin, että jäätiin kiinni matalikolle, joka onneksi oli mutaa. Lisäksi apu oli nurkan takana, kun Pekka, Eki ja Torsti olivat seilaamassa samoilla vesillä.

Kiitos kaikille mukanaolleille kuin myös blogin lukijoille. Ehkä ensi kesänä taas tavataan.


Yesterday Friday afternoon Duo reached home port after sailing over 3000 nautical miles in exactly 100 days. 22 people sailed along with Duo.

Many nice new places and experiencies were gained. Just to mention a few:
* Bornholm
* Hallberg-Rassy regatta in Ellös
* Fjords of Norway (Lysefjord and Hardangerfjord)
* Lyngoer

Thanks for everyone participating in the voyage and thanks for those of you following it through the blog. See you next summer.


1 kommentti:

  1. Ciao ! Kiva oli tavata joulukuussa pitkästä aikaa ! Satuin huomaamaan, että Tornator myy Puumalan ja Sulkavan välisen väylän lähellä 1,3 ha lounaaseen avautuvaa saaritonttia hintaan 34 000. Purjeveneen ankkurointietäisyys on varmaan 200 - 400 m. Puumalasta tuulilasiveneellä 45 min , Kietävälän lossilta ehkä 20 min ja virallisesta venerannasta läheltä Rongonsalmen lossia 5 min. Rongonsalmen lossi vaan on valtavan tiekiemurtelun takana. Tontti n:o 9-1. Saari on Sivinsaari ja sillä tiedot löytyvät Tornatorin sivuilta. Markku J. Rossi

    VastaaPoista